Luxe keuken met houten snijblok. Duitse keukens kopen doe je bij Marquardt Küchen

Grijze keukens

Grijze keukens zijn al jaren een populaire keuze. Ze zijn tijdloos, elegant en gaan met veel verschillende stijlen en kleuren samen. Het brengt sfeer in een keuken, zonder te opvallend te zijn.

Lees hier alles over grijze keukens bij Marquardt.

De laatste trend in grijze keukens

De laatste trend die we zien op het gebied van grijze keukens zijn de kleuren kiezelgrijs en steengrijs. De warme ondertoon die in beide kleuren zit maakt elke keuken tot een uitnodigend geheel. Kiezelgrijs en steengrijs zijn Marquardt kleuren bij uitstek. In ons assortiment vind je altijd meerdere keukens die inspelen op de laatste trends zoals deze. Bijvoorbeeld onze luxe keuken met houten snijblok.

Luxe keuken met houten snijblok
Duitse designkeuken keramiek

Een ruime keuze aan grijze keukens

Natuurlijk is niet elke grijze keuken hetzelfde. De verschillende tinten grijs, de keukenopstelling en de stijl van de keuken kunnen enorm verschillen. Om je zo veel mogelijk te vertellen over grijze keukens, behandelen we hier de verschillende grijstinten en hoe jij deze het beste kunt combineren.

Donkergrijze keukens

In vergelijking met kiezelgrijs geeft een donkergrijze keuken jouw interieur een compleet andere uitstraling. Een donkergrijze keuken oogt modern, strak en in combinatie met een donker natuurstenen aanrechtblad wordt dat nog eens benadrukt. En daarvoor ben je bij Marquardt aan het juiste adres. Een andere populaire combinatie is die tussen de donkergrijze kleur en moderne roestvrijstalen keukenapparatuur. Zie bijvoorbeeld onze eiland keuken in truffelgrijs eikenhout.

Deisgnkeuken in stijlvol truffelgrijs
Duitse designkeuken in trufflegrijs
Onyx moderne, grijze keuken

Onyx grijze keuken

De Onyx grijze keuken is een mooi voorbeeld van een stijlvolle donkergrijze keuken. De combinatie van de eikenhouten achterwand met de Onyx grijze kleur geeft de keuken een warm karakter. De ruimtelijke opzet van de keuken met de bijpassende bar maakt de keuken tot een uitnodigend geheel.

Bekijk de Onyx grijze keuken hier

Lichtgrijze keukens

Keukens in een lichtgrijze kleur als bijvoorbeeld een lichte betongrijs lenen zich perfect voor kleurrijke accenten, zoals opvallende tegels op de achterwand of een contrasterende wandkleur. Onze moderne keuken uitgevoerd in Riva betongrijs is hier een perfect voorbeeld van. De lichtgrijze keukenfronten worden gecombineerd met een donker Caesarstone composiet werkblad, een blauwgrijze wandkleur en houten bovenkasten.

Onze moderne keuken in Riva grijs
Riva Beton Grijs moderne keuken

Grijsgroene keukens

Een kleurcombinatie die jouw keuken een uniek uiterlijk geeft zie je bij onze moderne Soft Lack Avocado keuken. De avocado groene kleur contrasteert met de grijze achterwand en het natuurstenen aanrechtblad en maakt de keuken tot een stijlvol geheel. De keukenopstelling met het kookeiland geeft de keuken een open uitstraling. Je krijgt meteen zin om er te koken!

Klik hier voor meer informatie over onze avocado groene keuken
Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd hoe een grijze keuken in jouw interieur past? Of heb je andere vragen? Maak direct een vrijblijvende afpsraak in een van onze vestigingen.

Stap 1:Kies hier je locatie