Granieten aanrechtblad

Een stijlvolle toevoeging voor elke keuken
Granieten aanrechtblad

Voordelen keukenblad van graniet

Naast de uitstraling heeft een keukenblad van graniet nog tal van praktische voordelen.

  • Hittebestendig
  • Krasvast
  • Ieder keukenblad is uniek
  • Veel keuze voor iedere keukenstijl
  • Stoot- en slijtvast
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 

Dé 6 voordelen van graniet

Een unieke natuursteen

Graniet is een natuursteen en daardoor uiterst duurzaam. Deze steensoort ontstaat wanneer de magma van een vulkaan stolt. Na (soms wel) eeuwenlange uitharden wordt deze steen uit de grond gehaald. Omdat deze steen voor 100% natuurproduct is, zijn er altijd verschillen in kleur en structuur. Een granieten keukenblad is dus écht uniek!

Marquardt Küchen is al ruim 25 jaar specialist in granieten werkbladen voor in de keuken. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag met passend advies en/of een keukenontwerp.

Passend in elke keuken

Deze natuursteen is bijna overal ter wereld te krijgen. Elke steen is anders, hierdoor is de keuze qua kleuren en structuur eindeloos. Bij Marquardt zoekt u zelf het keukenblad uit welke perfect past bij uw wensen.

Onderhoud granieten werkblad

Het goed onderhouden van uw granieten werkblad zorgt voor een langere levensduur. Elk materiaal is anders en heeft een eigen set voorschriften betreft het onderhoud. Doordat graniet een natuurproduct is heeft deze relatief iets vaker onderhoud nodig t.o.v. andere steensoorten zoals composiet of keramiek. Daarnaast raden wij bijtende middelen af, gezien graniet hier niet goed tegen bestand is.

Onderhoudstips graniet

  1. Bij de dagelijkse reiniging doet u uw werkblad af met een vochtige doek met een neutraal schoonmaakmiddel zoals allesreiniger.
  2. Hardnekkige vlekken kunt u verwijderen met speciale middelen. Wij informeren en adviseren u hier graag over.
  3. Het jaarlijks impregneren van het keukenblad maakt deze waterafstotend en zorgt er zo voor dat deze minder kwetsbaar is.
Bezoek een van onze vestigingen

U bent van harte welkom om onze graniet keukenblad collectie te komen bekijken.

Stap 1:Kies hier je locatie