Coronavirus: lees hier hoe wij ermee omgaan

Welkom bij Marquardt!

Wil jij de nieuwe ondernemer worden van Marquardt Küchen?

Marquardt Küchen zoekt met onze Franchise partners een samenwerking in verbinden, transparantie en vertrouwen. Aansluiting met onze visie en filosofie.

Bij Marquardt doen we heel veel dingen anders dan gebruikelijk in de keukenmarkt.

 • Prijstransparantie, wij werken met reële prijzen en kennen geen acties of extra beslissers korting of überhaupt kortingen
 • Wij houden van mooie keukens in het midden en hoger segment en werken uitsluitend met top merken uit Duitsland
 • We hebben onze eigen steenfabriek in Duitsland
 • Wij pushen klanten niet tot het nemen van een beslissing maar overtuigen de klanten met goede en onderbouwde argumenten.
 • Wij staan heel dicht bij onze klanten en regelen en coördineren alles vanuit onze eigen winkel, van inmeten tot monteren. Van oplevering tot service. Wij houden van onze klanten.

Welke ervaring, achtergrond heb je nodig?

Ben je bekend met de keukenbranche, dan is dat een pre. Maar als je uit het goede hout gesneden bent, ondernemend, klantgericht en bereid bent om succesvol te worden gaat het ook lukken. Bij Marquardt hebben we veel kennis in huis om je te ondersteunen. Ook omscholen behoort tot de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een horeca achtergrond? Wij scholen je om en helpen je. Horecamensen zijn klantgericht, aardig en harde werkers, dat breng je zelf al mee.

 • Financieel
  We helpen met het opstellen van een financiële begroting. Door onze expertise kunnen we je hiermee goed ondersteunen. Ook kunnen we je in contact brengen met financiële partners.
 • Vinden van de goede locatie
  Door ons netwerk en ervaring gaan we samen op zoek naar de geschikte plek. Maar uiteraard helpt het heel erg als je zelf ook initiatief neemt.
 • Indelen winkelruimte en concept inpassen
  We hebben een aantal standaard uitgangspunten voor het indelen en inrichten van de nieuwe winkel. Ook ondersteunen we het tekenen in de beschikbare ruimte. En jouw gevoel en creativiteit is natuurlijk van groot belang.
 • Trainen verkoopconcept, klantbenadering en keukenkennis(2.0)
  Elk kwartaal plannen we trainingsdagen in om te trainen en te helpen waar Marquardt voor staat en hoe je het beste de klant kunt helpen.
 • Uitleg en hulp keuken bestel systeem en boekhoudkundig gedeelte
  Wij werken met Simar, een goed uitgerust keuken plan, bestel en boekhoudsysteem die gespecialiseerd zijn in keukens en alles wat daarbij hoort. Wij helpen je op weg om dit systeem goed toe te kunnen passen.
 • Marketing in- en outstore
  We hebben ons eigen marketingbureau waar we in nauwe samenwerking de uitingen van Marquardt bepalen. De outstore in instore reclame uitingen nemen wij voor onze rekening volgens ons concept.
 • Elk kwartaal franchise overleg
  Elke 3 maanden komen alle ondernemers bij elkaar om zaken te bespreken en elkaar sterker te maken. Dan doen we wisselende locaties in Nederland, bij voorkeur in een van onze showrooms.

Doe mee aan de groei van Marquardt Küchen

Wij zoeken ondernemers in het hele land. En willen groeien naar 15 tot maximaal 20 winkels. We houden qua locatie rekening met de bestaande winkel locaties. Zodat we uiteraard niet in elkaars vaarwater zitten. Dat zou je zelf ook niet prettig vinden. Een winkel van Marquardt heeft minimaal 10 opstellingen staan en is ongeveer 400 m2 groot. Zodat we ons mooie concept goed kwijt kunnen.

Hebben we je interesse gewekt?