Duitse keukenwinkel

Altijd een Marquardt vestiging bij jou in de buurt!

Voor een Duitse keukenwinkel hoef je helemaal niet naar Duitsland. Sterker nog; er zit een Duitse keukenwinkel bij jou in de buurt! Marquardt Küchen heeft 10 vestigingen verdeeld over heel Nederland, waarbij er altijd een vestiging bij je in de buurt is.

Marquardt - Dé Duitse keukenwinkel voor keukens met stenen werkbladen

Duitse keuken kopen

Ben je op zoek naar een authentieke Duitse keuken die staat voor kwaliteit en wil je voorzien worden van professioneel advies? Dan ben je hier op de juiste plek! Marquardt Küchen staat altijd dicht bij de bron en daar heb jij alleen maar voordeel van. Hoe je dat terugziet? Marquardt is een Duitse keukenwinkel met een eigen steenfabriek waar we werken met 100% natuurlijke producten. Je krijgt de keuze uit unieke stenen aanrechtbladen welke perfect voor je ingemeten en geplaatst worden. Jouw persoonlijke adviseur bij de Marquardt vestiging van je keuze begeleidt je hierbij, maar jouw eigen voorkeur staat natuurlijk centraal.

Wil je meer lezen over onze werkwijze?

Marquardt; jouw Duitse keukenwinkel

Een Duitse keuken koop je natuurlijk bij een Duitse keukenwinkel. Marquardt Küchen is dé Duitse specialist in keukens met stenen werkbladen en dat zie je terug in keukens met verschillende stijlen. Een Duitse keuken is zoveel meer dan functioneel en degelijk. In onze showrooms vind je allerlei keukens, van een landelijke stijl tot een moderne stijl en alles daar tussenin. We spelen in op de nieuwste trends om zo een zo groot mogelijke doelgroep aan te blijven spreken.

Zie hieronder een greep uit ons assortiment:

Keukens Kaatsheuvel - Moderne stratus keuken met hout accenten
Duitse keukenmerken

Merkapparatuur

Als Duitse keukenwinkel werken we samen met dé A merken op het gebied van keukenapparatuur. We werken graag samen met de merken waar we door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd en daar profiteer jij van.  Alle merken waar we mee werken leveren kwaliteitsproducten waar jij duurzaam gebruik van kunt maken. Een hoogwaardige keuken kan niet zonder moderne apparatuur die naast duurzaam ook energiezuinig zijn.

Lees hier meer over de A merken waar Marquardt mee werkt.
Bezoek een van onze vestigingen

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag een keer langskomen om de mogelijkheden voor je nieuwe keuken te bespreken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Stap 1:Kies hier je locatie