Duitse keukens

Waarom een Duitse keuken kopen?

Bent u op zoek naar een Duitse keuken? Keukens uit Duitsland staan bekend om hun kwaliteit en Duitse degelijkheid. Dit komt doordat deze keukens worden gemaakt van duurzame materialen en voorzien zijn van a-merk apparatuur. In combinatie met een nette afwerking zijn deze keukens altijd een goede keuze.

Een Duitse keuken kopen

Bent u van plan om naar Duitsland te rijden om een Duitse keuken te kopen? Dat is niet nodig, want wij zitten gewoon in de buurt en leveren uw keuken thuis in Nederland. De natuurstenen werkbladen leveren wij rechtstreeks vanuit onze eigen granietfabriek. Doordat wij onze eigen fabriek hebben, kunnen wij onze keukens aanbieden tegen nette fabrieksprijzen. Hierdoor kunt u uw nieuwe keuken in Nederland kopen, maar wel tegen een Duitse prijs. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Plan uw afspraak
keuken hout met zwart marmer Kookeiland
landelijke moderne keuken

Duitse kwaliteitskeukens van Marquardt

Van oorsprong komt onze keukenformule uit Emleben in Duitsland. Hier heeft ons merk sinds 1991 een goede reputatie opgebouwd. Wij leveren Duitse kwaliteitskeukens en staan bekend als specialist wanneer het gaat om keukens met natuursteen. Deze kennis en ervaring gebruiken we om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Duitse keukenwinkels in Nederland

Bent u op zoek naar een Duitse keukenwinkel in Nederland? Marquardt is van origine een Duitse keukenwinkel. Wij zitten met onze vestigingen onder andere in Breda, Oisterwijk, Rotterdam, Utrecht en Zoeterwoude. Voor een compleet overzicht van onze winkels kunt u kijken op onze winkelpagina.

Bekijk winkelpagina
Design keukeneiland
Moderne rechte keuken donker met marmer

Duitse design keukens

Wat is er mooier dan een echte Duitse design keuken? Een prachtig design met natuurstenen werkblad, strakke afwerking rondom en een luxe set keukenapparatuur. Dit samen zorgt voor een keuken waar u elke dag van kunt genieten. Daarnaast bent u door de duurzame en stevige materialen verzekerd van een keuken waar u nog jaren mee vooruit kunt. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken uw nieuwe keuken volledig op maat.

Gratis brochure aanvragen
Bezoek een van onze vestigingen

U bent van harte welkom om onze graniet keukenblad collectie te komen bekijken.

Stap 1:Kies hier uw locatie
Stap 2:Kies hier de datum en tijd