Duitse keukens

Waarom kies je voor Duitse keukens?

Voor velen zullen Duitse keukens de associatie met betrouwbaar en degelijk oproepen, maar vandaag de dag zijn Duitse keukens veel meer dan dat. Een groot deel van alle keukens die in Nederland verkocht worden zijn namelijk afkomstig uit Duitsland of worden geproduceerd met Duitse materialen. Zo kan in principe elke keukenstijl en -opstelling een Duitse keuken zijn, van landelijk tot modern en van industrieel tot design. 

Een Duitse keuken kopen

Bent u van plan om naar Duitsland te rijden om een Duitse keuken te kopen? Dat is niet nodig, want wij zitten gewoon in de buurt en leveren uw keuken thuis in Nederland. De natuurstenen werkbladen leveren wij rechtstreeks vanuit onze eigen granietfabriek. Doordat wij onze eigen fabriek hebben, kunnen wij onze keukens aanbieden tegen nette fabrieksprijzen. Hierdoor kunt u uw nieuwe keuken in Nederland kopen, maar wel tegen een Duitse prijs. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Plan uw afspraak
Moderne houten greeploze keuken met granieten werkblad
Luxe keuken met houten snijblok. Duitse keukens kopen doe je bij Marquardt Küchen

Duitse kwaliteitskeukens van Marquardt

Van oorsprong komt onze keukenformule uit Emleben in Duitsland. Hier heeft ons merk sinds 1991 een goede reputatie opgebouwd. Wij leveren Duitse kwaliteitskeukens en staan bekend als specialist wanneer het gaat om keukens met natuursteen. Deze kennis en ervaring gebruiken we om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Waarom kies je voor een Duitse keuken?

Bij Marquardt ben je altijd dicht bij de bron

Duitse keukens worden samengesteld met kwalitatief hoogstaande materialen en producten. Een van de redenen daarvoor is dat in Duitsland de productie volledig gaat volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm stelt hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit van het product en de klantgerichtheid. Gezien deze hoge norm, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Daarbij komt dat al onze stenen werkbladen afkomstig zijn uit onze eigen steenfabriek, welke daar persoonlijk uitgekozen worden door onze klanten zelf.

We bieden aanrechtbladen in verschillende steensoorten aan, met elk meerdere verschillende afwerkingen. Benieuwd naar welke het beste bij jouw keuken past?

Duitse keukenwinkels in Nederland

Bent u op zoek naar een Duitse keukenwinkel in Nederland? Marquardt is van origine een Duitse keukenwinkel. Wij zitten met onze vestigingen onder andere in Breda, Oisterwijk, Rotterdam, Utrecht en Zoeterwoude. Voor een compleet overzicht van onze winkels kunt u kijken op onze winkelpagina.

Bekijk winkelpagina
Eiland keuken Lack Sahara met een marmeren werkblad
Donkerblauw gelakte keuken met marmeren accenten

Duitse design keukens

Wat is er mooier dan een echte Duitse design keuken? Een prachtig design met natuurstenen werkblad, strakke afwerking rondom en een luxe set keukenapparatuur. Dit samen zorgt voor een keuken waar u elke dag van kunt genieten. Daarnaast bent u door de duurzame en stevige materialen verzekerd van een keuken waar u nog jaren mee vooruit kunt. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken uw nieuwe keuken volledig op maat.

Gratis brochure aanvragen
Bezoek een van onze vestigingen

U bent van harte welkom om onze graniet keukenblad collectie te komen bekijken.

Stap 1:Kies hier je locatie