Duitse keukens kopen

Dat doe je bij Marquardt!

De tijd dat je voor een hoogstaande Duitse kwaliteitskeuken de grens over moest is voorbij. Een Duitse keuken koop je gewoon bij jou in de buurt. Of je van een stoere industriële keuken, een strakke moderne of een landelijke leefkeuken houdt, bij Marquardt ben je altijd aan het goede adres.

Luxe keuken met houten snijblok. Duitse keukens kopen doe je bij Marquardt Küchen

Waarom koop je een Duitse keuken bij Marquardt?

Met een groot assortiment is er voor iedereen wat wils. We zullen niet zeggen dat het de keuze makkelijker maakt, maar is een Duitse keuken kopen ooit makkelijk? Het is een keuze die je deels baseert op je eigen wensen en voorkeuren, maar ook het advies van jouw persoonlijke adviseur weegt hierin mee. Dat is één van de voordelen van Marquardt: vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke installatie van jouw nieuwe keuken heb je één aanspreekpunt die altijd voor je klaar staat.

Lees hier meer over over Marquardt, en onze werkwijze

Waar staan onze Duitse keukens om bekend?

Duitse keukens staan bekend om hun combinatie van stijl en functionaliteit. De keuken ziet er niet alleen mooi uit, de inrichting is praktisch en er is nagedacht over de functie die een keuken in je huis heeft. Op het gebied van functionaliteit en kwaliteit steken Duitse keukens met kop en schouders boven de rest uit. De werkbladen zijn hier geen uitzondering op. Het voordeel van werken met 100% natuurlijke materialen is dat elk werkblad uniek is. Het robuuste karakter van bijvoorbeeld graniet zorgt ervoor dat jouw keukenblad een leven lang mee gaat. Door de verschillende mogelijke afwerkingen maak jij jouw keuken volledig naar je eigen smaak/wensen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van stenen werkbladen?

Onze stenen werkbladen
De ingang van de Marquardt winkel in Duiven

De Marquardt Küchen vestigingen

Met 10 vestigingen verspreid over heel Nederland is er altijd een Marquardt vestiging bij jou in de buurt. We snappen als je het fijn vindt jouw nieuwe keuken dichtbij huis te vinden, maar het fijne aan de groep Marquardt franchisers is dat je in elke vestiging mag rekenen op dezelfde kwaliteit, dezelfde service en dezelfde ruime keuze aan Duitse keukens.

Onze winkels
Wil jij je Duitse keuken kopen bij Marquardt?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Maak dan via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Stap 1:Kies hier je locatie