Duitse keukenmerken

Marquardt staat altijd dicht bij de bron

Bij Marquardt sta je altijd dicht bij de bron en dat zie je terug in onze samenwerking met de grote Duitse keukenmerken. Door de jaren heen hebben we een sterke band opgebouwd met onze partners en daar profiteer jij van! Door de nauwe samenwerking met Duitse keukenmerken geniet jij van de hoogstaande kwaliteit van deze merken en kunnen we jou een eerlijke prijs bieden.

Marquardt werkt enkel met A-merken

Bij Marquardt Küchen werken we samen met de A-merken op het gebied van keukenapparatuur en -accessoires. Een hoogwaardige Duitse keuken kan niet zonder moderne keukenapparaten. Daarom werken we enkel met topmerken waar we door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd en graag mee werken.

Duitse keukenmerken
Gaggenau, een van de Duitse keukenmerken

Gaggenau

Gaggenau levert keukenapparatuur in het hogere segment en is daar onderscheidend door hun duurzaam materiaalgebruik en design. Van Gaggenau apparatuur mag je net dat beetje meer verwachten: zo kun je met behulp van domino-elementen een kookplaat op maat creëren en kun je greeploze ovens openen door deze aan te raken.

Siemens

Siemens is al jaren een trouwe partner van Marquardt en dat is niet zonder reden! De keukenapparatuur van Siemens kenmerkt zich door onderscheidende techniek, een hoge gebruiksvriendelijkheid en hun aandacht voor het milieu dient als voorbeeld voor de rest van de sector.

Mat gelakte lava kleurige hoekkeuken
wijnkoeler van Miele, een van de Duitse keukenmerken

Miele

Miele staat al jaren bekend als fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Van ovens tot vaatwassers, en ook temperatuurkasten. Het is een wijnkoeler voor de heerlijkste rosé of witte wijn, maar ook je rode wijn blijft er op de perfecte temperatuur. In dit voorbeeld stijlvol weggewerkt in de keuken.

BORA

‘Innovation, not imitation’ is wat centraal staat bij BORA. Dit betekent dat elk van hun productcategorieën bestaat uit een serie inductiekookplaten met kookveldafzuiging. Kookdampen en -geurtjes stijgen niet eerst op, maar worden direct afgezogen, zodat jij in een schone lucht kunt koken.

Bora kookveldafzuiging
AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo
AEG logo Bora logo Miele logo Het Neff logo Novy logo Quooker logo Siemens logo