Duitse designkeukens

De populariteit van Duitse designkeukens is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze worden gezien als een van de meest hoogwaardige en innovatieve keukens ter wereld. Maar wat maakt een Duitse designkeuken zo bijzonder?

Daarom kies je voor een Duitse designkeuken

Duitse designkeukens blinken niet alleen op esthetisch gebied uit, ook op het gebied van functionaliteit en kwaliteit steken zij met kop en schouders boven de rest uit. Duitse keukenfabrikanten staan over het algemeen bekend om hun nauwkeurige aandacht voor detail en hun gebruik van hoogwaardige materialen en moderne productiemethoden. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt Duitse designkeukens tot de beste keuze voor elk interieur.

Onze designkeukens
Duitse designkeuken met kookeiland in licht roze accenten
Duitse designkeuken in trufflegrijs

Waarom zijn Duitse designkeukens zo populair?

De Marquardt Duitse designkeukens kun je herkennen aan een strak en modern ontwerp. In het ontwerp van onze keukens houden we altijd rekening met de huidige trends in interieurdesign. Binnen onze designkeukens hebben we verschillende stijlen, van minimalistisch en eenvoudig tot gedurfd en expressief, waardoor er voor elke smaak wel een geschikte optie te vinden is.

Een ander belangrijk kenmerk van Duitse designkeukens is de aanpasbaarheid. Het is gebruikelijk dat deze keukens modulair zijn ontworpen, wat betekent dat de verschillende elementen van de keuken eenvoudig kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant. Dit is vooral handig voor mensen met een specifieke visie voor hun keuken, omdat ze op deze manier de keuken volledig kunnen aanpassen aan hun wensen.

Dit onderscheidt Marquardt van andere keukenwinkels

Bij Marquardt Küchen ben je altijd dicht bij de bron. Dat klinkt niet alleen mooi, dat zie je ook terug. Je bent als klant dicht bij de bron, omdat het terugkomt in de producten waar we mee werken, onze werkwijze en de onderscheidende service die wij bieden.

Bij Marquardt heb je gedurende het hele proces, vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing van jouw nieuwe keuken, één contactpersoon. Jouw persoonlijke aanspreekpunt met kennis van zaken die je voorziet van advies en waar jij terecht kunt met al je vragen. Onze kwaliteitskeukens worden gemaakt met hoogwaardige materialen, rechtstreeks afkomstig uit de steengroeve. In onze eigen steenfabriek worden deze verwerkt tot de, volledig op jouw wensen afgestemde, kwaliteitskeuken.

Meer over onze stenen werkbladen
Duitse designkeuken keramiek
Sfeerbeeld Marquardt Oisterwijk

Materialen en afwerkingen

Duitse designkeukens staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze worden ontworpen en geproduceerd met aandacht voor de lange termijn en de materialen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Denk alleen al aan de natuurlijke materialen uit onze eigen bron of de hoogstaande A-merken waar we mee werken. Marquardt werkt namelijk enkel met premium merken waar we door de jaren heen een goede relatie mee hebben opgebouwd en graag mee samenwerken.

De merken waar wij mee werken

Ontwerp en functionaliteit

Bij het ontwerpen van onze Duitse designkeukens hechten we veel waarde aan het creëren van een visueel aantrekkelijk geheel. We besteden veel aandacht aan de eerste stappen in het proces naar jouw nieuwe keuken, om zo aan de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten te kunnen voldoen.

Tegelijkertijd zijn we ons bewust van de noodzaak een praktische en functionele keuken te ontwerpen. Daarom besteden we veel aandacht aan het opnemen van opslagruimte, kasten en lades. En proberen we de indeling van een keuken zo optimaal mogelijk te maken om de workflow en de functionaliteit te verbeteren.

We besteden veel aandacht aan het ontwerpen van een Duitse designkeuken
Een Duitse designkeuken koop je bij Marquardt Küchen

We nodigen je graag uit in een van onze vestigingen om je wensen te bespreken. Ben je benieuwd of jij je nieuwe keuken bij Marquardt vindt? Maak dan via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak.

Stap 1:Kies hier je locatie